trustmark
snel

Snel geleverd

voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd

hoog

Hoogste kwaliteit

Laboratorium getest

dage

Dagelijks bereikbaar

7 dagen per week

puur

Puur natuur

Zonder additieven GMO-Vrij

CBD olie ervaringen

Op deze pagina lees je over de cbd olie ervaringen van onze klanten. Hoe CBD olie hen geholpen heeft als supplement in hun voeding. Wil je graag jouw ervaring delen? We horen het graag, je helpt anderen hier ook enorm mee.

James – Autisme, chronische angststoornis

Leeftijd: 13 Klachten: Laagfunctionerend autisme, chronische angst 10% CBD olie from Egis Natuurlijk
Mijn zoon is 13 jaar oud en heeft laagfunctionerend autisme. Hij lijdt ook aan een chronische angststoornis. Binnen een week nadat we zijn begonnen met enkele druppels van Egis CBD 10% olie, ben ik helemaal verbijsterd door het diepe effect van zo’n kleine hoeveelheid op mijn zoons angstniveaus. Veranderingen op het laatste moment aan zijn routine heeft deze hele week niet geleid tot een geestelijke inzinking.  Zijn gemoedstoestand is ook zo veel beter. Kleine zorgen over school en zijn slaapritme zijn verbeterd. Vanwege zijn verlaagde angstniveaus is hij eerder bereid om een interactie aan te gaan e.g.; we hebben het zelfs voor elkaar gekregen om een heel boek samen te lezen. Ik ben er nou van overtuigd dat zijn lichaam dit supplement,  al deze tijd, eigenlijk al nodig had  en ik ben meer dan bereid om het aan hem te geven, als het helpt om zijn systeem te reguleren. Lisa

Arjan – klachten diverse

leeftijd: 19 jaar klachten: ADHD, Autisme, Slaapeloosheid, Angsten
10% CBD olie van Egis Natuurlijk
Het duurt een poosje voordat de cbd olie bij mij werkte, echter als ik het niet inneem gaat het slechter. Dus er is wel degelijk een verschil.

Arthur – Epilepsie

leeftijd: 40+ klachten: Epilepsie
Dankzij jullie olie stoppen mijn epileptische aanvallen binnen 2 minuten, ongeacht hoe lang de aanval al bezig was.

Luuk – Psoriasis

Leeftijd: 29 Klachten: Psoriasis
Gelijk na het nemen van de eerste druppels merkte ik verschil. Het voelde alsof heel mijn psoriasis de handrem erop gooide. Na 14 jaar met actieve psoriasis te hebben rondgelopen was dit een bevrijdend gevoel. De plekken zijn nog niet minder geworden maar voelen wel rustiger aan. Hierdoor weet ik zeker dat CBD olie iets kan gaan betekenen binnen mijn strijd tegen psoriasis.

Gisele – Maagklachten na maagband

Leeftijd: 53 Klachten: Maagklachten
Ik heb een maagband en moest minimaal 2x per dag een pilletje nemen voor mijn maaglast, ik had heel veel maagzuur en smorgens zwarte spuug. Ik gebruik nu een week cbd olie en heb tot nu toe nergens last van. Daarnaast slaap ik ook nog eens beter.

Christ Jan – klachten na Q-koorts

Leeftijd: 29 Klachten: klachten na Q-koorts
Ik heb 4 jaar geleden Q-koorts gekregen, ik ben van 25 kilo afgevallen in deze tijd. Ik heb veel pijnstillers gekregen en voelde me erg duf. Ik gebruik nu CBDolie voor een maandje en heb veel minder last van mijn spieren en gewrichten, slaap beter en ben 5 kilo aangekomen! Ik gebruik geen pijnstillers meer en ben over het algemeen veel fitter.

Petra – Astma, Reuma

Leeftijd: 70+ Klachten: Astma, Reuma
Eerst moest ik halverwege de trap rusten met mijn astma. Nu ik cbd olie gebruik lukt het in één keer. Met de artrose in mijn vingers voel ik nu ook veel minder pijn. Ik kan nu meer in het huishouden helpen. Eerst kon ik niet eens meer afwassen, nu met cbd weer wel.

Bas – Slaapstoornis

Leeftijd: 24 Klachten: Slaapstoornis
Ik slaap tegenwoordig als een roosje met cbdolie, mijn moeder gebruikt het nu ook.

Anneke – FM en chronische pijn syndroom

Leeftijd: 29 Klachten: FM en chronische pijn syndroom
Ik ben 29 jaar en mijn diagnose is FM en chronische pijn syndroom. Ik heb een revalidatie periode achter de rug van 4 maanden met helaas geen pijnvermindering. Voor mijn ziektebeeld word er geen medicatie voor geschreven en moet ik het doen met de chemische rommel die je koopt bij de drogist. Ik gebruik nu ong. een maand de CBD-olie en gebruik gemiddeld 60% minder pijnstillers. Daar ben ik heel blij mee, een prettig gevoel geen chemische producten in te hoeven nemen om mijn dag door te komen. De CBD-olie maakt mijn leven gezond “leefbaar”

Joke – SCCH en artrose klachten

Leeftijd: 50 Klachten: SCCH en artrose klachten
IVeel van de pijn door artrose in nek en rug kwam door een hoge spierspanning. Nu ik cbd olie gebruik merk ik dat de spierspanning lager is en ik dus minder last heb. Joke, 50 jr.

Hans – Chronische pijn

Leeftijd: 40+ Klachten: zenuwpijn
Wat ben ik blij dat ik CBD heb gevonden. Een natuurlijke pijnstiller zonder de kans op verslaving. Na jaren van zenuwpijn tot in het ondraaglijke toe. Vele ziekenhuisbezoeken, onderzoeken, fysiotherapie, TENS therapie, teleurstellingen en op het randje van mijn baan verliezen besloot de arts die mij behandelde en omdat NSAID’s niet afdoende hielpen Tramadol. Een zenuwblokkade was niet mogelijk om diverse redenen. Met de Tramadol die ik slikte ben ik weer aan de slag gegaan. Het ging eigenlijk heel redelijk en snel pakte ik de draad weer op. De arts die mij behandelde bleef heel trouw Tramadol voorschrijven en verhogen. Tot er een dag komt dat je op de pijnpoli komt en je er op gewezen wordt dat je het wel heel veel slikt. Ik moest gaan afbouwen waar ik heel huiverig voor was. De pijn kwam terug en had behoorlijke ontwenningsverschijnselen. In die tijd moest ik een weer een stapje terug doen op mijn werk en ben naar een alternatief gaan zoeken omdat het zo niet verder kon. Ik had al gehoord dat THC ook goed hielp bij pijn. Dit deed het ook maar kon niet meer functioneren in het dagelijkse leven. De medewerker die ik voortaan goed kon(vaste klant) wees mij op de CBD olie. Een beetje huiverig ben ik naar de smartshop gestapt en het hele probleem uitgelegd. Ben op aanraden begonnen met CBD 2.5%. Het had eigenlijk meteen een onverwacht positief effect. Mijn pijn was niet meteen weg maar het scheelde een heel stuk. Mijn testflesje was op en ben overgestapt naar de CBD(raw) 5%. De CBD 5% werkte natuurlijk beter dan de 2.5% en ben dan ook een tijdje op deze sterkte gebleven. Ik kon door de CBD weer werken, uitgaan, zorgen voor mijn kinderen en was niet bang voor langere autoritten. Kortom ik leefde weer! Ik heb lang de CBD(raw) 5% gebruikt en het was echt een verademing om het verschil te zien met andere medicijnen. Niks geen bijwerkingen maar normaal functioneren. Door google kwam ik bij Egis CBD 10%. Potje besteld en wil nooit meer anders. Het is voor mij echt een wondermiddel. Ik neem het overal mee naar toe en ben pijnvrij! Af en toe pak ik nog een paracetamol maar dat is het ook alles. Nu blijf ik bij de Egis CBD en kan het iedereen die chronische pijn heeft het aanraden.
Translate »